HTML

<iframe src="//www.facebook.com/plugins/facepile.php?app_id&amp;href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FSzili-Katalin%2F249516965102433&amp;action&amp;width&amp;height&amp;max_rows=1&amp;colorscheme=light&amp;size=medium&amp;show_count=true" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden;" allowTransparency="true"></iframe>

Dr. Szili Katalin közéleti blogja

Friss topikok

  • Dudás Júlia Anna: Jonapot katika. Orulok,hogy valahogy megzalaltam kulfom az emsil cimemet,ogy eltud erni. Julcdika ... (2015.07.08. 12:34) Indul a 2014-es esztendő
  • Hooah0: Érdekesek a hozzászólások... bár jellemzően meggondolatlan "vagdalkozásnak" tűnnek. Nem tisztem sz... (2014.03.14. 11:05) Öszöd nem öszöd nem kapsz mást!
  • István Bartucz: ELNÖK ASSZONYUNK MINDEN SZAVÁVAL EGYETÉRTEK!! (2014.02.07. 16:53) "Önnel együtt, az Ön támogatásával."
  • thymos: A magyar társadalom még mindig ki van szolgáltatva a nagy pártoknak, akik továbbra is érdekeltek ... (2014.02.01. 23:17) "Atom jó"

Programadó nagygyűlés

2014.01.30. 12:14 Dr. Szili Katalin

Örömmel és felelősséggel töltött el, amikor a múlt vasárnap háromszáz fős közönség előtt beszélhettem a Közösség a Társadalmi Igazságosságért párt nagygyűlésén.

Örömmel, mert két hazugságra is rácáfolt az egybegyűltek sokasága.Azt mondják, kiábrándultak, fásultak az emberek, nehéz őket politikai apátiájukból kimozdítani. Jó volt látni, hogy ez koránt sincs mindig így. Ha őszintén, hitelesen és a lényegről, vagyis az igazi- és nem az álproblémákról szólva fordulunk hozzájuk, íme, akár az első adventi vasárnapot is rászánják arra, hogy együtt legyenek. Együtt, egy sokszínű, az alapkérdésekben mégis egyetértő közösségben: a KTI-ben.

Hadd köszönjem meg a bizalmukat most ehelyütt is, ily módon is. Nagy kincs ez a bizalom, erőt ad az előttünk álló sűrű hónapokhoz!A másik megcáfolt szóbeszéd, hogy az emberek félnek, nem merik kinyilvánítani véleményüket. Nos, mi, akik ott voltunk vasárnap, nem féltünk! Miért is féltünk volna? Egyetlen hamis szó sem hangzott el köztünk, egyetlen vicsorgást sem láthatott az arcokon ott senki, a problémákra haragudtunk, és nem embertársainkra. De azokra nagyon! Egyetértettünk abban, hogy véget kell vetni a meddő pártoskodásnak. Az egymást ellenségnek és nem ellenfélnek tekintő pártok ideje lejárt, tűrhetetlen, hogy a társadalmat a kölcsönös gyűlölködés érdekeinek megfelelően szabdalnák fel! Mi azt akarjuk, hogy ez fordítva legyen! A pártoknak a társadalom igazi problémáit kell megjeleníteniük, kifejezniük és képviselniük, máskülönben - mondjuk ki bátran! – feleslegesek.

Negyedszázaddal a rendszerváltás után mintegy négy millió szegény ember él Magyarországon, hogy csak a legnagyobb problémát említsük. Négy millió szegény a XXI. században, Európa közepén! Ha van félnivalónk, akkor ettől a ténytől kellene félnünk, nem egymástól! Ezt a tényt kellene gyűlölnünk, nem egymást! Mélyen hiszek abban, hogy a magyar politika hamarosan ezeknek a józan belátásoknak megfelelően alakul.A KTI azért jött létre, hogy elősegítse, gyorsítsa ezt a folyamatot.

Vasárnapi nagygyűlésünk megmutatta, hogy jó úton haladunk!

Szólj hozzá!

Címkék: szili nagygyűlés szili katalin kti közösség a társadalmi igazságosságért

A bejegyzés trackback címe:

https://drszilikatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr425789812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása