HTML

<iframe src="//www.facebook.com/plugins/facepile.php?app_id&amp;href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FSzili-Katalin%2F249516965102433&amp;action&amp;width&amp;height&amp;max_rows=1&amp;colorscheme=light&amp;size=medium&amp;show_count=true" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden;" allowTransparency="true"></iframe>

Dr. Szili Katalin közéleti blogja

Friss topikok

  • Dudás Júlia Anna: Jonapot katika. Orulok,hogy valahogy megzalaltam kulfom az emsil cimemet,ogy eltud erni. Julcdika ... (2015.07.08. 12:34) Indul a 2014-es esztendő
  • Hooah0: Érdekesek a hozzászólások... bár jellemzően meggondolatlan "vagdalkozásnak" tűnnek. Nem tisztem sz... (2014.03.14. 11:05) Öszöd nem öszöd nem kapsz mást!
  • István Bartucz: ELNÖK ASSZONYUNK MINDEN SZAVÁVAL EGYETÉRTEK!! (2014.02.07. 16:53) "Önnel együtt, az Ön támogatásával."
  • thymos: A magyar társadalom még mindig ki van szolgáltatva a nagy pártoknak, akik továbbra is érdekeltek ... (2014.02.01. 23:17) "Atom jó"

A rezsiharc lesz a végső?

2014.02.04. 09:08 Dr. Szili Katalin

“Legyen nonprofit energiaszolgáltatás Magyarországon”, mert az európai versenyképesség kulcsa nem lehet más, mint az olcsó energia – mondja Orbán Viktor miniszterelnök.

No persze, ismét “fel kell vennünk a kesztyűt az Európai Unióval” szemben - de most aztán télvíz idején, ami talán még jó is lesz fázós kezeinknek –, amivel újra “fügét” mutathatunk a “kötelezettségszegési eljárásnak”.

De mindehhez a parlamentnek (a kétharmadnak) újra törvényt kell alkotnia ám - amit már előre sejtettünk is -, hiszen 2014 a rezsiharc éve lesz, ami “egy másik világ kezdetét jelenti Magyarországon”.

S ez vajon kinek a világa lesz?

Csak a Fideszé és a rá szavazóké?

Vagy a miénk is?

Azoké is, akik már nem akarják “felvenni a kesztyűt” se télvíz idején, sem pedig máskor, mert már nem akarnak állandó harcban és gyűlöletkampányban élni, hanem szeretnének végre a meleg és barátságos otthonainkban, szeretteikkel együtt, emberhez méltó életet élni.

A rezsicsökkentés nem elég!

Átfogó bér– és jövedelemrendezésre is szükség van, mégpedig egyidejűleg a legalacsonyabb jövedelműek adójának radikális csökkentése mellett!

Ebben látja a KTI, az összefogás néppártja “egy másik világ kezdetét” és folytatását is!

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz harc szili belföld energia 2014 szili katalin kti rezsicsökkentés közösség a társadalmi igazságosságért

A bejegyzés trackback címe:

https://drszilikatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr165798018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.