HTML

<iframe src="//www.facebook.com/plugins/facepile.php?app_id&amp;href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FSzili-Katalin%2F249516965102433&amp;action&amp;width&amp;height&amp;max_rows=1&amp;colorscheme=light&amp;size=medium&amp;show_count=true" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden;" allowTransparency="true"></iframe>

Dr. Szili Katalin közéleti blogja

Friss topikok

  • Dudás Júlia Anna: Jonapot katika. Orulok,hogy valahogy megzalaltam kulfom az emsil cimemet,ogy eltud erni. Julcdika ... (2015.07.08. 12:34) Indul a 2014-es esztendő
  • Hooah0: Érdekesek a hozzászólások... bár jellemzően meggondolatlan "vagdalkozásnak" tűnnek. Nem tisztem sz... (2014.03.14. 11:05) Öszöd nem öszöd nem kapsz mást!
  • István Bartucz: ELNÖK ASSZONYUNK MINDEN SZAVÁVAL EGYETÉRTEK!! (2014.02.07. 16:53) "Önnel együtt, az Ön támogatásával."
  • thymos: A magyar társadalom még mindig ki van szolgáltatva a nagy pártoknak, akik továbbra is érdekeltek ... (2014.02.01. 23:17) "Atom jó"

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt nyilatkozata a XXII. Téli Olimpiai Játékok megnyitása alkalmából

2014.02.07. 16:56 Dr. Szili Katalin

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt a XXII. Téli Olimpiai Játékok kezdete alkalmából szeretettel és tisztelettel üdvözli a magyar olimpiai delegáció tagjait: a versenyzőket, edzőiket, a szakvezetőket és a hazánkat Szocsiban képviselő teljes küldöttséget. Sok sikert kívánunk sportolóinknak és büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországot felkészült és kiváló sportemberek képviselik a világ nyilvánossága előtt.

how_to_watch_sochi_2014_stream_online.jpg

Mi, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt tagjai bízunk a sportszerű, tiszta és nemes versengésben, a népek és országok közötti békés vetélkedésben.

Bízunk abban, hogy a versenyek tisztaságát eredményesen fogják felügyelni az arra szakosított szervek.

2014 elején, amikor Magyarországon a politikai pártok versenye és küzdelme éleződik ki, szükségesnek tartjuk azt, hogy – miként az olimpiai játékokon a Nemzetközi Doppingellenes Szervezet – működjön egy, a kampány és a választások tisztaságát függetlenül, semlegesen és eredményesen felügyelő szerv. Ahogy a versenysportban fontos a doppingmentes versenyzés, a játékok tisztasága, úgy rendkívül fontosnak tartjuk a politikai vetélkedés tisztaságát is.

Ma azok monopolizálják a döntéseket, azok szabják saját igényeikre a szabályokat, akik a parlamentben tudnak jelentős erőt felmutatni – a sportban elképzelhetetlen, hogy a dobogón végző sportolók határozzák meg, kik és milyen módon indulhatnak el a következő versenyen. Hová tűnne az olimpiai eszme, ha csak a nagyobb jövedelemmel rendelkező országok indíthatnák versenyzőiket, míg a kisebb államok versenyzői nem állhatnának rajthoz? Hisszük, hogy a pártok versengésében egyenlő feltételeket kell biztosítani minden résztvevő számára. Hisszük, hogy a kisebb pártoknak ugyanúgy joguk van az esélyegyenlőség biztosítása mellett indulni a versenyben és hisszük, hogy a nagy pártoknak is ragaszkodniuk kell a szabályok betartásához: a tiszta és igazságos versenyhez. Ebben a kiemelt időszakban fontosnak tartjuk a kampányfinanszírozás szabályainak javaslatainknak megfelelő módosítását a tisztességes verseny érdekében.

 

Budapest, 2014. február 7.

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt elnöksége

Szólj hozzá!

Címkék: szili belföld 2014 szili katalin kti Olimpia Sochi közösség a társadalmi igazságosságért

A bejegyzés trackback címe:

https://drszilikatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr695803982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.