HTML

<iframe src="//www.facebook.com/plugins/facepile.php?app_id&amp;href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FSzili-Katalin%2F249516965102433&amp;action&amp;width&amp;height&amp;max_rows=1&amp;colorscheme=light&amp;size=medium&amp;show_count=true" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden;" allowTransparency="true"></iframe>

Dr. Szili Katalin közéleti blogja

Friss topikok

  • Dudás Júlia Anna: Jonapot katika. Orulok,hogy valahogy megzalaltam kulfom az emsil cimemet,ogy eltud erni. Julcdika ... (2015.07.08. 12:34) Indul a 2014-es esztendő
  • Hooah0: Érdekesek a hozzászólások... bár jellemzően meggondolatlan "vagdalkozásnak" tűnnek. Nem tisztem sz... (2014.03.14. 11:05) Öszöd nem öszöd nem kapsz mást!
  • István Bartucz: ELNÖK ASSZONYUNK MINDEN SZAVÁVAL EGYETÉRTEK!! (2014.02.07. 16:53) "Önnel együtt, az Ön támogatásával."
  • thymos: A magyar társadalom még mindig ki van szolgáltatva a nagy pártoknak, akik továbbra is érdekeltek ... (2014.02.01. 23:17) "Atom jó"

Vagyonosodj, de átláthatóan!

2014.02.12. 11:47 Dr. Szili Katalin

Az emberek közötti bizalom alapja az őszinteség!

A közbizalom alapja az átláthatóság, hiszen ez a közhitelesség egyik fokmérője is! A közelmúlt eseményei bizonyítják, hogy a politikai elit egyes szereplői még mindig azt gondolják, hogy évekig eltitkolhatnak bármit, és nem éri el őket sem a törvény, sem pedig a “népharag”.

Ezek a gátlástalan politikusok korábbi tevékenységük alapján, - amit el nem titkolhatnak, bár nagyon szeretnék - megmagyarázhatatlan és átláthatatlan ügyletek hosszú során át olyan illegális vagyongyarapodásra tettek szert, amit a magyar társadalom csak megvetéssel tud “honorálni”. Ha a hétköznapok embere ilyet követ el, környezete hazugnak nevezi, a hatóságok pedig azonnali kemény szigorral lépnek fel ellene!

A pártpolitikusokba és általában a pártokba vetett bizalom - akiknek pedig a pozitív mintát elsődlegesen szolgáltatniuk kellene, benne ilyen okok miatt is - a korábbiaknál is mélyebbre süllyedt.

Ezért a beterjesztett törvénymódosításunknak - melyet e hét elején adtunk be az Országgyűléshez – az a célja, hogy kezdeményezzük a közbizalom visszaállításának esélyét azok irányába, akik a parlamentben  országgyűlési képviselőként a választóikért tevékenykednek.

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt nevében tehát azt javasoljuk, hogy a parlamenti képviselőket az országgyűlési ciklus elején és végén is kötelező vagyonosodási vizsgálatnak vessék alá!


Szólj hozzá!

Címkék: szili belföld vagyonosodási vizsgálat 2014 kti közösség a társadalmi igazságosságért kötelező vagyonosodási vizsgálat

A bejegyzés trackback címe:

https://drszilikatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr65810829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.