HTML

<iframe src="//www.facebook.com/plugins/facepile.php?app_id&amp;href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FSzili-Katalin%2F249516965102433&amp;action&amp;width&amp;height&amp;max_rows=1&amp;colorscheme=light&amp;size=medium&amp;show_count=true" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden;" allowTransparency="true"></iframe>

Dr. Szili Katalin közéleti blogja

Friss topikok

  • Dudás Júlia Anna: Jonapot katika. Orulok,hogy valahogy megzalaltam kulfom az emsil cimemet,ogy eltud erni. Julcdika ... (2015.07.08. 12:34) Indul a 2014-es esztendő
  • Hooah0: Érdekesek a hozzászólások... bár jellemzően meggondolatlan "vagdalkozásnak" tűnnek. Nem tisztem sz... (2014.03.14. 11:05) Öszöd nem öszöd nem kapsz mást!
  • István Bartucz: ELNÖK ASSZONYUNK MINDEN SZAVÁVAL EGYETÉRTEK!! (2014.02.07. 16:53) "Önnel együtt, az Ön támogatásával."
  • thymos: A magyar társadalom még mindig ki van szolgáltatva a nagy pártoknak, akik továbbra is érdekeltek ... (2014.02.01. 23:17) "Atom jó"

"Önnel együtt, az Ön támogatásával."

2014.02.03. 08:03 Dr. Szili Katalin

Járva az országot, találkozva és beszélve a magyar emberekkel, gyakran mondják nekem, hogy:

Kedves Katalin, mi már jól ismerjük önt és szeretnénk minél jobban megismerni a KTI-t is”.

Ilyenkor, érdeklődésükre örömmel mondom el, hogy a Közösség a Társadalmi Igazságosságért egy pártszövetség, melyben együttműködő politikai „közösségek” dolgoznak példaadóan azért, hogy a magyar társadalom a jelenben boldoguljon, mégpedig itt a saját hazájában, és annak értékeit megfontoltan használva és azokat megőrizve, a későbbiekben átadhassa majd gyermekeinek, unokáinak.

A méltányos közteherviselésért is harcolunk, mert valljuk, hogy minden jól működő emberi közösség egyúttal szolidáris, amelynek vezérlőelve a mértéktelen egyenlőtlenségeket kiküszöbölő igazságosság.

Nem tűrjük, hogy homályos, jövőbeli gazdasági ígéretek nevében aránytalan áldozatvállalást kényszerítsenek ránk!

Felelősséget a jövő generációi iránt érzünk, nem pedig a holnapi profitért!

Kevesek hasznáért nem hagyjuk feláldozni sem a ma emberét, sem környezetünket a természetet!

Múltbéli értékeink, nemzeti hagyományaink legjavát közös szellemi vagyonunknak tartjuk és nem hagyjuk ezeket sem kidobni, sem pedig kisajátítani!

A KTI a nagyszülők, a szülők, a gyerekek és az unokák pártja kíván lenni.

HOGYAN KÍVÁNJUK MINDEZT ELÉRNI?

Önnel együtt, az Ön támogatásával.

 

Dr Szili Katalin

2 komment

Címkék: szili belföld 2014 szili katalin kti közösség a társadalmi igazságosságért

A bejegyzés trackback címe:

https://drszilikatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr695795048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibuk 2014.02.04. 17:25:27

Mit akar a KTI?
"Egy sokkal nyitottabb, élhetőbb emberi táradalom felé vezető úton kell elindulnunk. Olyan úton, amelynek nem a könyörtelen verseny, hanem az együttműködés a fő iránya, s mely a profitmaximálás mértéktelen hajhászása helyett a természeti és társadalmi erőforrások fenntartható használatát célozza meg. Célkitűzéseinket egész hazánk számára alkottuk!" – fogalmaz a KTI „Összefogást – most!” című száz oldalas stratégiai programja.

A politikai alapvetések mellett a mai helyzet és a rendszerváltás óta eltelt negyedszázad mélyreható, kritikus elemzését tartalmazó dokumentumnak a II. fejezet, a „Rendszerkorrekciós tézisek”, és az ebből következő célkitűzések adják a lelkét.

Szakpolitikai elképzeléseket is nyilvánosság elé tár az utolsó fejezet - utóbbiak közösségi továbbfejlesztését csupán felfüggesztette a párt a választás időszakára.

Két tucat különböző háttérrel induló társult és csatlakozó szervezet igazolja a program ideológiamentességét, kiegyensúlyozottságát és a gyakorlatias jövőre irányultságát.

Az együttműködő szervezetek közül senkink nem okozott gondot a kultúra, az erkölcsi normák, a hitvállalás értékhordozó szerepének elismerése, a szélsőséggel szembeni fellépés igénye, és a jórészt mesterségesen fenntartott ideológiai és politikai alapú társadalmi törésvonalak, a gyűlöletstruktúra feloldásának nagyon is időszerű feladata.

Választási ajánlat

A KTI választási programja tíz könnyen érthető követelés köré szerveződik. Nagyjából azonos arányban fogalmaz meg azonnali teendőket az állampolgári biztonság helyreállítása, a közjogi (alkotmányos) berendezkedés módosítása, illetve a gazdasági gondok, a szegénység felszámolása érdekében.

Kifejezetten innovatív és provokatív módon rendelné vissza a képviselőket (és a pártokat) választóik szolgálatára, újítaná meg a társadalmi érdekegyeztetés rendszerét, változtatná igazságosabbá a közteherviselést.

Ez utóbbinak legtöbb „értetlenséget” kiváltó (és mindkét politikai tábort erősen irritáló) elemei a privatizációs szerződések érvényesülésének felülvizsgálatához, a multik adóztatásához, és a „közös társadalmi örökségünk” anyagi hozadékára alapozott honpolgári biztonság intézményes megteremtéséhez köthetők.

A „Zöldebb Magyarországért!” program az agrárium és a vidékfejlesztési lehetőségeit szegezi szembe a paksi atomerőmű fejlesztési - és bővítési terveivel.

E tíz pont összességében tiszta, világos és konkrét alternatíváját fogalmazza meg más, legfeljebb részeredményekkel kecsegtető politikai elképzeléseknek.

István Bartucz 2014.02.07. 16:53:50

ELNÖK ASSZONYUNK MINDEN SZAVÁVAL EGYETÉRTEK!!
süti beállítások módosítása