HTML

<iframe src="//www.facebook.com/plugins/facepile.php?app_id&amp;href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FSzili-Katalin%2F249516965102433&amp;action&amp;width&amp;height&amp;max_rows=1&amp;colorscheme=light&amp;size=medium&amp;show_count=true" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden;" allowTransparency="true"></iframe>

Dr. Szili Katalin közéleti blogja

Friss topikok

  • Dudás Júlia Anna: Jonapot katika. Orulok,hogy valahogy megzalaltam kulfom az emsil cimemet,ogy eltud erni. Julcdika ... (2015.07.08. 12:34) Indul a 2014-es esztendő
  • Hooah0: Érdekesek a hozzászólások... bár jellemzően meggondolatlan "vagdalkozásnak" tűnnek. Nem tisztem sz... (2014.03.14. 11:05) Öszöd nem öszöd nem kapsz mást!
  • István Bartucz: ELNÖK ASSZONYUNK MINDEN SZAVÁVAL EGYETÉRTEK!! (2014.02.07. 16:53) "Önnel együtt, az Ön támogatásával."
  • thymos: A magyar társadalom még mindig ki van szolgáltatva a nagy pártoknak, akik továbbra is érdekeltek ... (2014.02.01. 23:17) "Atom jó"

50 nap

2014.02.16. 20:25 Dr. Szili Katalin

A kampányidőszak hivatalos kezdetének napján, szombaton összegyűltünk Budapesten, hogy Kongresszusunkon útnak indítsuk a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt kampányát. Az ország minden pontjáról érkeztek a KTI jelöltjei, szimpatizánsai, aktivistái, hogy „egyeztessük óráinkat” és útnak induljunk, hogy azután kemény munka árán, a következő 50 napban összekapaszkodva megtegyünk mindent értékeink bemutatásának érdekében.

Munkánknak ezen a fontos állomásán kimondtunk néhány nagyon fontos gondolatot. Először is, hogy hiányoljuk a megfelelő társadalmi párbeszédet, amelyet a politikai elit nemhogy nem segít elő, de kifejezetten akadályoz, ezzel növelve a társadalmi feszültségeket és mélyítve a szekértáborok közötti különbséget, eltékozolva a konszolidáció lehetőségét. Kimondtuk, hogy az elmúlt 25 év politikája téves volt, mert nem hozta el a felemelkedést az országnak, a lehetőségek kiegyenlítődését a magyar vidéknek, a megfelelő gazdasági környezetet a kis- és középvállalkozásoknak.

Komoly problémák forrása, hogy ma Magyarországon akik demokratáknak vallják magukat, azok nem elég nemzetiek, míg akik nemzetiek, azok nem eléggé demokraták.

Ugyanakkor többre van szükség, mint a diagnózis felállítására. Éppen ezért deklaráltuk azt is, hogy két fő pilléren nyugszik közösségünk elhivatottsága és cselekvése: szociálisan elkötelezettek vagyunk és konzekvens módon képviseljük nemzeti értékeinket és érdekeinket. Jeleztük, hogy kiforrott szakpolitikai programmal vagyunk készek szolgálni a magyar társadalmat: a közjogi rendszer finomhangolásával, a pártfinanszírozás téves rendszerével szembeni javaslatcsomagunkkal, a privatizációs szerződések felülvizsgálatával, a kkv-szektor számára ideális gazdasági feltételek megteremtésével, a zöld programunkkal, a fiatal pályakezdőket segítő terveinkkel, a parlamenti képviselők visszahívhatóságával, az egyén és közösségek szabadságának és méltóságának biztosításával.

Égető szükség van tehát ma egy szociálisan elkötelezett, nemzeti értékeket valló, demokratikus erőre, tagjaiban és képviselőiben is egyaránt felkészült, a hétköznapokat közelről megélő, hús-vér emberekre, akik tiszta előélettel és kellő alázattal vághatnak bele a munkába.

Hiába rövid idő 50 nap, mégis egy hosszú útra indultunk el - hiszen a civil demokrácia rajtunk múlik!

Szólj hozzá!

Címkék: kampány szili demokrácia belföld kongresszus országgyűlési választások 2014 szili katalin kti 2014 választás közösség a társadalmi igazságosságért civil demokrácia

A bejegyzés trackback címe:

https://drszilikatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr865817509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása