HTML

<iframe src="//www.facebook.com/plugins/facepile.php?app_id&amp;href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FSzili-Katalin%2F249516965102433&amp;action&amp;width&amp;height&amp;max_rows=1&amp;colorscheme=light&amp;size=medium&amp;show_count=true" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden;" allowTransparency="true"></iframe>

Dr. Szili Katalin közéleti blogja

Friss topikok

  • Dudás Júlia Anna: Jonapot katika. Orulok,hogy valahogy megzalaltam kulfom az emsil cimemet,ogy eltud erni. Julcdika ... (2015.07.08. 12:34) Indul a 2014-es esztendő
  • Hooah0: Érdekesek a hozzászólások... bár jellemzően meggondolatlan "vagdalkozásnak" tűnnek. Nem tisztem sz... (2014.03.14. 11:05) Öszöd nem öszöd nem kapsz mást!
  • István Bartucz: ELNÖK ASSZONYUNK MINDEN SZAVÁVAL EGYETÉRTEK!! (2014.02.07. 16:53) "Önnel együtt, az Ön támogatásával."
  • thymos: A magyar társadalom még mindig ki van szolgáltatva a nagy pártoknak, akik továbbra is érdekeltek ... (2014.02.01. 23:17) "Atom jó"

Előtérbe a valós problémákat!

2014.03.13. 23:39 Dr. Szili Katalin

Dübörög a kampány, ma már minden ettől hangos. Figyelemre méltó tempót diktálva igyekszünk országszerte bemutatni jelöltjeinket, programunkat. Az elmúlt napok számos élménnyel és tapasztalattal tettek gazdagabbá minket; ismét megerősítettek abban, hogy az embereket elsősorban nem azok a témák érdeklik, amiket rájuk erőltetnek (Simon, Zuschlag, Őszöd), hanem az, amit a hétköznapokban saját bőrükön tapasztalnak. Az elit acsarkodása minden politikai szereplőre visszahull. A fiatalokat az itthon maradás, a továbbtanulás, a munkavállalás lehetősége és a gyakorlat megszerzése, a minimálbéreseket, közhasznú munkásokat, vagy a kényszervállalkozókat majdani nyugdíjuk sorsa, a kistelepüléseken élőket a közbiztonság javítása, a bérből élőket a bérrendezés kérdése, az önhibájukon kívül bajba került deviza/uzsorahiteles adósokat a lakóingatlan megtartásáért folytatott küzdelem. Az igazi, húsbavágó napi kérdései millióknak ezek.

Naponta megtapasztalják jelöltjeink, hogy a versenytársak közül sokan vagy bármi módon kiiktatandó ellenségnek, vagy megvásárolható, megfélemlíthető gyenge embereknek tartják őket, közben mintha a választók ügyei nem is léteznének számukra. Ma Magyarországon nem erre, hanem olyan, népben, nemzetben, társadalomban gondolkodó, velük és értük is érző politikai elitre és olyan parlamenti képviselőkre van szükség, akik felelősen teszik a dolgukat. Akik látják, hogy nem „felülről gyártott”, vagy csak botrány témákat kell a kampányban középpontba állítani, hanem azokat a kérdéseket, amelyek a társadalom széles rétegei, az egyszerű emberek számára égető problémát jelentenek. Olyan politikára van szükség, amely – miután felismerte mindezt – nem csak a kampányban használt jelszavakban figyel ezekre a kérdésekre, hanem a választások után is képes a parlamentben hatékonyan képviselni és megoldani legfontosabb ügyeinket.

Esélyt kell adni egy ilyen politikai iránynak! Erre kérünk mi is most felhatalmazást!

Szólj hozzá!

Címkék: kampány gyurcsány szili belföld országgyűlési választások 2014 szili katalin kti 2014 választás közösség a társadalmi igazságosságért

A bejegyzés trackback címe:

https://drszilikatalin.blog.hu/api/trackback/id/tr905859464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása